10. helmikuun 2015 · Kommentit pois päältä artikkelissa Autokamera keskusteluja · Categories: Auto Kamera · Tags:

Tuotapa ei poliisisetä edes pysty millään tavalla toteuttamaan, joten kuvamateriaalisi arvo jää vain itsensä viihdekäyttöösi ja niiden todistusaineistoksi joiden yksityisyyttä loukkaat levittämällä sitä. Aarnio vaikka mieltää, että tulkinta on eri, jos autokamerat asentaa liikenneyhtiö.

Mikäli jotain rikollista tapahtuu, kuten pahoinpitely nakkikioskilla, ja se tallentuu, sikäli poliisi kyllä katsoo tällaisen materiaalin mielellään. Siellä tullaan eteen ja joskus lyödään jarrut kiinni. Ensinnäkin autokamera ei saisi haitata kuljettajan näkemistä. Myös virkamiehet ovatkin alkaneet hyväksyä videotallenteita todistusaineistoksi onnettomuuksia selvitettäessä.

Jos joku törmää autooni pysäköintipaikalla, autokamera käynnistyy 1 minuutin ajaksi. Kävin tuolta sivulta kautta parikymmentä autokameraa ja valitsin lopulta ainoan sellaisen, joka käyttöjännite oli 12 volttia. Tietosuojavaltuutettu Reijo Aarnio kuulee ensimmäistä kertaa kuljettajien omista kameroista. kytkemällä tupakansytyttimeen.

Lupaa ei ois herunut. Voit ongelmitta katsella äänitettyä materiaalia onnettomuuden jälkeen nähdäksesi jota vieläkään tapahtui. Tallennusjakson voikin valita myöskin 1 vai 3 minuutin mittaiseksi. Videoita pystyy digitaalisesti käsittelemään sekä poliisin täytyisi pystyä ensin varmistamaan tallenteen aitous. Lisäksi moottoripyöräilijät tekee tosi riskejä juttuja silloin tällöin. Kuvattavilla on oikeus tietää autokameravalvonnasta. Noh, jospa vaikka tulee jonkinlainen tilanne, jotta joku päättää parkkipaikalla peruuttaa autosi keulaan ja sinulla sattuu olemaan autossa tallentava valvontakamera, sikäli aivan takuuvarmasti voit tallenteella todistaa muun osapuolen syyllisyyden kiistatilanteessa.

Autokamera – autokamerakauppa.fi – vertailu

autokamerassa onkin tällanen ominaisuus jotta se lähtee nauhoittamaan kun kytkee latausjohtoon sähkön. Lisäksi videolla pitäisi näkyä päivänselvä tilanne kolarista, että syyllisestä ei olisi mitään epäselvyyttä. Näin voit kuvata jatkuvasti jokainen ajotapahtumat. Jos olen oikein ymmärtänyt, sikäli Suomessa jokainen todisteet käy kun juttuja tutkitaan.

http://www.autokamerakauppa.fi/
Tästä huolimatta Kantola ei toivo maanteille poliisia leikkiviä ihmisiä. Esim. Nobina Oy ei oo kuitenkaan antanut lupaa moiseen. Vain härpäke telineeseen ja virhajohto tupakansytyttimeen. http://www.autokamerakauppa.fi . Tämä ei saa pudota päälle, eikä sen takia voi kolauttaa päätään. Lopulta keksin sähköjohdolle silti niin näkymättömän reitin tupakansytytinpistorasiasta, että autokameran saatuani luovuin täsyin tosta suunnitelmasta.

Olen kirjoittanut nettiin vaan kolme julkaisua omalla nimelläni sekä nekin on ammattiin liittyviä. Kuvaa kaikki ajotapahtumat automaattisesti Full HD-teräväpiirtoresoluutiolla. Täydellä 720p resoluutiolla kuvaava videokamera tallentaa videot maksimissaan 32 gigatavun SD-muistikortille (ei sisälly toimitukseen).

Kameran linssin avulla todellisuus voikin myös vääristyä. Tämän pohjalta naarmuttaja tuomittiin rangaistukseen. Monet eivät myöskään simppelisti tunne liikennesääntöjä, Ahmetshina tietää.