15. kesäkuun 2015 · Kommentit pois päältä artikkelissa Talvitakit · Categories: Talvitakki · Tags:

Kohta rupee olla talvitakkikausi käsillä. Sukupuolten väliset erot tulevat myöskin hyvin esiin, kun kysymys on talvivaatteista. Käytännöllisyyden ei tartte mennä tyylin edelle tämän lisäksi talvitakkien suhteen, sillä valikoimastamme löytyy toinen toistaan tyylikkäämpiä sekä superlämpimiä talvitakkeja.

Talvitakit

Musta ja kameli ovatkin klassisia värejä, minkä vierellä nähdään nyt myös sinapinkeltaista sekä ruosteenruskeaa. Olkoonkin kauden trendiväri, toivoo kaiken skarppaavaa, mustaa talvipalttoota. Mikäs sen mukavampaa, että täällä tykätään takeista – periaatteessa. Talvitakki on aivan ehdoton hankinta Suomessa. A-linjainen ruutukuosinen päällystakki onkin pirteä valinta ainaisen mustan syys- sekä talvitakin sijasta.

Talvitakki netissä

Eli käytössä yksi molempia. Villakangastakistani olenkin hyvinkin paljon tykännyt sekä se on ollu runsaassa käytössä tästä alkaen jahka se hommasin. Villakangastakit sopivat parhaimmin vähemmän vaativiin olosuhteisiin. Suomen armeijan talviharjoitus rupee. Kylmiin olosuhteisiin sopivia takkeja on monenlaisia, vaan enimmäkseen he jaetaan villakangastakkeihin ja toppatakkeihin. -50 °C : Suomalaiset vuokraavat videoelokuvia ja pysyttelevät pidä sisällään.

Kaapissa mulla onkin oikeastaan niiden lisäksi musta toppitakki pitkän mallinen, mikä on mukava vetäistä päälle milloin ainoastaan, mutta en oikein viihdy sillä mutta se onkin aika muodoton. Tätä on tässä siis jo varsinkin viimeiset muutama vuotta metsästetty nimenomaan nykyään ajankohtaisen mallin mukaisia villakangastakkeja, vain siihen asti ne ovatkin ainakin Suomen putiikkien valikoimissa melkeinpä loistaneet poissaolollaan…Joten miksi onkin näin, oi MIKSI juuri NYT se täydellisten talvipalttoiden esiinmarssi, kun pakottavaa tarvetta uusille takkihankinnoille ei edes tulevalle talvelle välttämättä olisivat.

se on punainen. Ajattelin vaikka uhrata tän verran rahaa uuteen talvitakkiin, mikä tosiaankin onkin tarpeen. Oh dear. Kesällä en takkia käytä lainkaan ja toiset kaudet vedän mieluusti samoilla vanhoilla. Kyllähän tuolta kaapista löytyy myös laskettelutakkia, sun muita ulkoiluvaatteita, vaan noita nykyisin en laskenut siihen yhtälöön. Paljon ulkoilua harrastava arvostaa tätä, niin että tekniset materiaalit kestävät tuulta sekä kosteutta, täytteet lämmittävät ja takin voikin pestä.

Talvitakkien merkit ovat vuosia pysyneet klassisina. Tänä talvena muodikkaat toppamateriaalit ovat metallinhohtoisia sekä mallit naisellisia. Sitä seurasi todellinen rakkaustakki, musta-valkoinen kalanruotokuvioinen naisellinen takki, jota rakastin sikäli huomattavasti, niin että käytin tämän rikki.

02. maaliskuun 2014 · Kommentit pois päältä artikkelissa Talvitakkeja · Categories: Talvitakki · Tags:

Toppatakki on monikäyttöinen sekä vaativiinkin olosuhteisiin tottuneen valinta. Suomen ilmasto määrittelee monesti tämän, mitä milloinkin kandee pukea päälleen. Viime talvena jahka takki jäi vain haaveeksi, jahka havahduin kylmien ilmojen jo saavuttua, kun noista ainoista kivoista takkiyksilöistä roikkui rekeillä enää noita superkokoja.

Oikeastaan itsellä on käytännössä noin neljä talvitakkia, mutta tähän postaukseen olen ottanut esiteltäviksi ainoastaan nämä 2 jotka onkin tänä vuonna putkahtanut ostettua. Täytemateriaalina aito untuva ei ole vielä löytänyt vertaistansa. Kaapissa mulla on oikeastaan näiden lisäksi musta toppitakki pitkän mallinen, minkä onkin kiva vetäistä päälle milloin ainoastaan, vain en oikein viihdy siinä siinä se onkin aika muodoton.

takit.fi/talvitakki
Talvitakki on täysin ehdoton hankinta kotimaassa. No okei menin mä jo yhden sellaisen salamarakkauspäissäni tekemään. Kyllähän tuolta kaapista löytyy myöskin laskettelutakkia, sun toisia ulkoiluvaatteita, vaan noita nyt en laskenut tuohon yhtälöön. Joko kaivat vanhan takkisi kesäsäilöstä tai silloinkaan on aika suunnistaa kauppaan hankkimaan uutta.

Tämänhetkinen väljiä cocoon- ja boyfriend -mallisia palttoita suosiva takkimuoti kolahtaa nykyisin kyllä täällä päässä aika täysillä. Toinen takki mikä tuolta kaapista löytyy, mutta ei näy näissä fotoissa on musta villakangastakkini, mikä näkyy esim. tässäpä postauksessa. Olkoonkin kauden trendiväri, toivoilee kaiken skarppaavaa, mustaa talvipalttoota.

Talvitakki

Ainoa huono juttu onkin mutta jotta silloin rupee olemaan aika paljon ikää sekä se näkyy jo hieman päälle. se onkin punainen. Suomalaiset kertovat toisilleen: Pentele, jotta ulkona on kylmä!-300 °C : Helvetti jäätyy. / http://www.takit.fi/talvitakki/ / . Talvitakkien mallit on pitkään pysyneet klassisina.

Tää on myöskin mun ainut musta talvitakki jonka sinänsä on aika outoa. Käytän aina parka-tyylisiä talvitakkeja, jotta asun keskustassa ja kävelen useimmat matkat eri paikkoihin. Vielä muutamia vuosia silloinkaan musta ja harmaa olivat yllättävän hallitsevia sävyjä katukuvassa, mutta onneksi viimeisen aikoina myöskin me henkilöt ollaan uskaltaneet alkaa pukeutua värikkäämmin.

Lisäksi untuva onkin paljon ekologisempi valinta kuin keinokuidut. Talven pakkaset taittuvat merkittävästi helpommin, jahka ylläsi on superlämmin ja laadukas naisten talvitakki. . Tuumataan vaatekaappia ja imutetaan vanhan takin alle usempi pusero ja ollaan katu uskottavia julkkisten stailiin -10 °C : Suomalaiset alkavat käyttää pitkähihaista paitaa.