05. kesäkuun 2015 · Kommentit pois päältä artikkelissa Miten hypoxi jeesaa? · Categories: Hypoxi-menetelmä · Tags:

Tämä ei ole mahdollista muilla keinoilla, silloin esimerkiksi liikunta sekä laihdutus tupakoida rasvaa sieltä, mistä tätä on parhaimmin saatavilla. Ensimmäisellä kerralla käy varata noin 10-20 minuuttia ylimääräistä aikaa mittauksia varten. Mutta onko tämä sikäli huonopuoli? Ja kuin kaikissa hyvissä kunto-ohjelmissa, myöskin HYPOXISSA onkin tärkeä syödä reippaan, rajoittaa sokerin ja viinan käyttöä ja liikkua muinakin päivinä kuin HYPOXI päivinä.

Käytin Hypoxi L250 Trainer -laitetta kaikkien käyntieni aikana. Rossi and Vergnanini 2000. Jonka kuluttua vekotin alkoi vetää pukua vacuumiin eli olin tiiviissä paketissa siellä puvussa. Joka tiistai, torstai ja lauantai. HYPOXI-S120 sekä HYPOXI-L250-laitteet kohdentavat rasvanpolton vyötäröstä alaspäin ja vähentää selluliittia Laitteet muistuttavat kuntopyörää.

Varsinkin näin kesällä tämä käsitettiin olevan vielä vaikeampaa. Pääsin eroon yhteensä 21,9 sentistä. Vielä muutaman kerta Hypoxia jäljellä sekä tämän jälkeen mukava suunnata salille sekä jumppiin, jahka olen saanut homman noin mukavasti alulle. Laitteiden maahantuoja, Hypoxi Nordicin toimitusjohtaja Anna-Lena Majurin puolestaan tutustui menetelmään asuessaan Lontoossa.

Kuinka hypoxi tehoaa?

Silloin huomaa tulokset myös esimerkiksi asusteissa. Mittauksen kuluttua minua pyydettiin laittamaan vaatteet päälle, vaan pitämään rennot löysät housut päällä. Rasva vähenee kasvoista ja rinnoista. Meistä monella on perinnöllinen taipumus varastoida rasvaa tiettyihin kehonosiin.

Aluksi puetaan tiukka “vyö tai puku, jonka silloinkaan kiinnitetään laitteeseen, niin että saadaan ilmatiivis tila aikaiseksi. Hypoxi vilkastuttaa aineenvaihduntaa ja verenkiertoa hoidettavilla alueilla. Erityisesti naisilla onkin taipumus säilyttää ylimääräinen painonsa reisissä, alavatsassa ja takapuolessa, joten Hypoxi on suunniteltu juuri näille alueille. Pienempi maha sekä vähemmän selluliittia, silloin on uni josta en tahdo herätä.

Mitä hypoxi on?

kahden tiiviin hoitoviikon kuluttua alkaisi näkymään tuloksia, täten hurraa, tätä odotellessa! HYPOXI on kohdennettua rasvanpolttoa. Laura kertoi että ihmisestä riippuen n. Naisille tyypillinen vartalonmuoto on päärynävartalo: ylimääräinen rasva kertyy pääasiassa alavartaloon: lantiolle, reisiin sekä pakaroihin. Hypoxi -menetelmällä rasvaa palaa näin 500–1000 grammaa viikossa.