27. lokakuun 2014 · Kommentit pois päältä artikkelissa Sähkötupakka täytyisi kieltää lailla · Categories: Sähkötupakkaa · Tags:

Vasta kuluvan vuosikymmennellä kiinalaiset keksivät alkaa tosissaan tuottaa tätä todella järkevän kuuloista laitetta. Veden osa ilmassa onkin on riippuvainen ilman lämpötilasta, mutta kosteusprosentti voikin minkä tapauksessa olla korkeintaan 100%. http://www.xn--shktupakka-q5a2t.eu/nikotiiniton-sahkotupakka. Tämä yhdessä oikeanlaisen ’kurkkutuntuman’ kanssa tekevät siirtymästä melko tuskattoman. Sähkötupakka http://www.sähkötupakka.eu/nikotiiniton-sahkotupakk toisin sanoen lieventää sekä nikotiinin puutteeseen, niin että tapa riippuvuuteen. Halutessasi saat valita myös nikotiinia sisältävän version.

isältä pojalle eivätkä ylläpitokulutkaan ole isot. LOW = 4mg MED = 11mg HIGH = 16mg nikotiinia. Suomen virkamiehet ovatkin ilmoittaneet, että tahtovat joutuu voimassa tiukemman säännöstelyn. Maut kuitenkaan eivät enimmäkseen nimenomaan vastaa tätä, jota ne yrittävät imitoida.

Mistä hoitaa sähkötupakka?

Molemmat organisaatiot pitävät laitteesta saatuja käyttökokemuksia riittämättöminä. Hyvä uutinen lompakollesi on, niin että sähkötupakka todellakin on huomattavasti halvempi käytössä kuten klassinen kessu. Useimpien mielestä se onkin parempi ratkaisu. Yrittäjä kummeksuu sitä, jotta yritykset selventää pelisääntöjä EU:n sisällä vesittyvät kansallisiin poikkeuksiin. PG on ilmeisesti puhtaampaa sekä se on yleisimmin valjastettu.

Sähkötupakan hinnat ovat merkittävästi edullisemmat kuten perinteisen tupakan. Kokemuksen täytyisi vastata aika lailli oikeaa kessua. Suurin ero tupakan sekä sähkötupakan joskus on maku, mikä vaatii vähän totuttelua, sähkötupakka jahka ei maistu pahalle ainoastaan hyvälle, silti mansikalle, Jos olet 18 vuotta täyttänyt etkä oo raskaana ja tahdot lopettaa tupakoinnin, ehdottomasti sähkötupakka.

Sähkötupakka kauppoja

Nikotiinittomien valmisteiden valmistusta ja myyntiä ei kontrolloida, joten näiden koostumuksessa esiintyy suurta vaihtelua sekä laitteiden turvallisuudesta ei ole tietoa. Akun lataaminen tapahtuu siten, niin että ruuvaat tän laturiin kiinni, mikä jälleen asetat pistorasiaan. Höyryn määrään vaikuttaa enimmäkseen käytettävä härpäke sekä täyttönesteen sisältö. Itse olenkin säästänyt satoja euroja vuodessa verrattuna siihen kun sauhuttelin vieläkään niitä “perinteisiä” savukkeita.

Tästä syystä Maailman terveysjärjestö WHO (World Health Organization) onkin suosittanut tuotteiden valmistajia lopettamaan väittämät laitteen terapeuttisista vaikutuksista. Karkean arvauksen mukaan sähkötupakan käyttö kustantaa n. Tosiasia vaikka onkin, niin että sähkötupakka päästää ympärilleen ainoastaan vesihöyryä minkä onkin vaaratonta.

17. lokakuun 2014 · Kommentit pois päältä artikkelissa Sähkötupakkaa · Categories: Sähkösavuke · Tags:

Vai miltä kuulostaisi staili metallinen vai tyttömäisen pinkki sähkötupakka? Sähkötupakan vesihöyry vaikuttaa suussa täyteläiseltä, maistuu aromikkaalta ja jättää suuhun raikkaan tuntuman. Sähkötupakkaan siirtymisen kuluttua olo paranee paljon ja rahaa säästyy jotta sähkötupakoinnin kustannukset on alle 15-25 % tupakoinnin kustannuksista. Sähkötupakan nicopoint.com/category/7/miksi-sahkotupakk akuissa onkin kahta päätyyppiä: automaattisia sekä katkaisijalla varustettuja.

Lyhyesti, sähkötupakka onkin rööki ilman sen negatiivisia puolia sekä vaikutuksia. Sähkötupakan edut on huomattavat ja monelle tupakoitsijalle se on erinomainen ratkaisu, kun tahtoo hitaasti lopettaa tupakanpolton täsyin, säästää rahaa tai vaalia terveyttään. Halutessasi voit valita myöskin nikotiinia sisältävän version. Mainitsin etusivulla että sähkötupakka on käytännössä halvempaa kuten oikea tupakka.

Sähkötupakoissa vertailu onkin ehdottoman tärkeää, sillä markkinat tuotteelle on vieläkään reippaan nuoret elikkä kilpailun seasta löytyy huomattavasti erilaista yrittäjää. Hintaan tuntuu merkittävästi tottakai myös se, mistä sähkötupakkasi ostat.

www.nicopoint.com/category/7/miksi-sahkotupakka>Sähkötupakka tuskin on juurikaan negatiivinen

Aina saattaa siirtää bisneksen ulkomaille, missä eivät Suomen lait hetkauta. Tätä voisi jolloin tilata samoista paikoista kuten nikotiinipurkkaa, Suomessa ruokakauppojen kassoilta. Minua vähän hämmentää tuo homma.

Jos sähkötupakkaa käytettäisiin vapaasti kaikissa tiloissa, myöskin sellaisetkin suomalaiset, jotka eivät muutoin ikinä aloittaisi tupakointia vai höyryttelyä, voisivat kiinnostua tästä sekä aloittaa tän käyttämisen taikka lähes tupakoinnin. Akkuja onkin hyvä olla kaksin kappalein, että latauksen aikana onkin jo toinen patteri käyttövalmiina. lentoyhtiöt sekä onpa tän tainnut kieltää myöskin VR.

Moni olisi lopettanut, arvelee Turussa sekä Tampereella yritystä pyörittävä Mirtti. Toisaalta sähkötupakoiden cartomizereissa pystyy olla sellaisia myrkkyjä, joita ei oo merkitty mihinkään tuoteselosteisiin näkyviin. Lääkkeiltä vaaditaan ja terapeuttista vaikutusta sekä tarkoitusta.

Sähkötupakka hinta

Markkinoilla on myöskin normaalin tupakan näköisiä sähkötupakka-malleja joissa onkin myös päässä palamista imitoiva led-valo eli myös lisäksi visuaalisesti sekä tuntumaltaan sähkötupakka on tyydyttävä. silloin kun imet sähkötupakkaa, saat sisääsi vesihöyryä, minkä saat puhaltaa ulos kuten röökin savua.

30. syyskuun 2013 · Kommentit pois päältä artikkelissa Sähkötupakka ostos lista · Categories: Elektroninen tupakka · Tags:

Joten alkakaahan kommentoida, pitäen kommentit tottakai siisteinä! sähkötupakka sekä terveys onkin aihe mikä tuntuu puhuttavan monia ja toiset on tätä mieltä sähkötupakat on riski hyvinvoinnille kun taas eräät toteavat niin että mitään terveysriskejä ei oo.

3000 muuta myrkkyä mistä yli 200 tuottaa tutkitusti syöpää. Ongelmana on, jotta liuos vuotaa lähes kaikissa toteutuksissa. Myös nikotiinipatruunoiden myynti on kotimaassa kiellettyä, täten suomalaisista nettikaupoista saat ostaa ainoastaan nikotiinittomia tankkeja ja toisia varaosia. Tänään kotimaassa saa myydä sähkötupakoita, mutta niissä käytettäviä nikotiiniampulleja sekä nesteitä ei Suomessa kaupata saa, elikkä omat nesteensä pitää tilaamaan ulkomailta.

Puhdistusmetodeja on useita, ja kaikki löytää varmemmin mieleisensä sekä tehokkaimmaksi katsomansa. Niinpä minäkin. Nikotiinittomia sähkötupakka-tuotteita (mukaanlukien laitteet ja nikotiinittomat ampullit) saattaa vapaasti tilata joista päin maailmaa tahansa sekä useimmat verkkokaupat heitä myyvät. Sähkötupakalla et pystyy tulipaloa saada aikaiseksi, koska sähkötupakassa ei pala mikään, ainoastaan sähkötupakassa käytetyn cartomizerin nesteet höyrystetään kuumentamalla sähkön läpi.

Nikotiinittomia tuotteita pystyy ostaa mistä päin maailmaa tahansa. Tupakoinnin lopettaminen on sähkötupakan ansiosta aikaisempaa helpompaa, sillä purkan sekä laastareiden sijaan tämä ei poista varsinaista “polttamisen” nautintoa, tai yhteisöllisiä merkityksiä tupakoitsijoiden keskuudessa.

Sähkötupakoiden vesihöyryssä käytettävät aineet ovat erilaisten kemiallisten kokeiden kautta todistettu suhteellisen vaarattomiksi, eikä mikään näistä oo Euroopan unionin kieltämä tai pidä sisällään haitallisia määriä syöpään johtavia tekijöitä. Yhtään asia-argumenttia kiellon puolesta henkilö ei esitä. Ei ole tietoa siitä, jota sähkötupakasta hengitettävät liuokset sisältävät.

Ennen ostamista, toisista huomata nettikauppalista ja hyödynnä alennuskoodit.

20. heinäkuun 2013 · Kommentit pois päältä artikkelissa Sähkötupakka keksittiin 60-luvulla · Categories: Sähkötupakka · Tags: ,

Sähkötupakka perustuu 60-luvulla tehtyyn innovaatioon. Sähkötupakan esiaste kehitettiin jo vuonna 1963, tällöin Herbert A. Gilbert keksi savuttoman, tupakattoman savukkeen. Vaikka teollisuusyritysten kiinnostus tuoteideaa kohtaan oli tuolloin kohtalaisen laajamittaista, ei keksintö ikinä saavuttanut sarjatuotantovaihetta, sekä se hävisi julkisuudesta 12kk 1967 jälkeen.

Vuonna 2000 kiinalainen farmaseutti Hon Lik kehitti modernin version elektronisesta savukkeesta. Hän keksi teknisen ratkaisun, jolla nikotiinipitoinen aine (nikotiinin, propyleenin ja glykolin sekoitus) saatiin höyrystymään sekä tätä avustuksella nikotiinia keuhkojen avustuksella verenkiertoon. Vaihdoin sähkötupakkaan kolme vuotta silloinkaan ja siinä tiellä olen pysynyt.

Itseäni tämä markkinointikielto ei henkilökohtaisella tasolla haittaa, tilaan kyllä sähkötupakkani muualta, siinä käytän nikotiinipatruunoita, mutta aivan periaatteesta harmittaa tämä Suomen politiikka. Sähkötupakkaa ei tosiaan voi jatkossa markkinoida kotimaassa. Suomeen oli perustettu muutamia ihan ok sähkötupakkakauppoja ja nykyisin näiden toimintaa on vaikeutettu huomattavasti.

Nettisivuilla voi toki MYYDÄ sähkötupakkaa, mutta sähkötupakkabrändiä, tuotenimiä, hintoja ja kuvia ei saa mainita. Toisin sanoen jatkossa näet seuraavanlaisia sähkötupakka ”mainoksia”: Tilaa X keksintö hintaan X. Siinäpä sitten saattaa itsekin kukin arvailla mitä onkin tilaamassa. Noh, uskon että tähänkin löytyy ratkaisu. Aina voikin siirtää bisneksen ulkomaille, missä eivät Suomen lait hetkauta.

25. kesäkuun 2013 · Kommentit pois päältä artikkelissa Sähkötupakka ei aiheuta oikean tupakan tavalla oikeaa savua · Categories: Sähkötupakka · Tags:

Keskiverto tupakoija selviää noin kahden viikon ajan yhdellä 10 ml täyttönestepullolla, minkä voi pyöreästi kymmenellä eurolla. Tällä laskukaavalla sähkötupakoinnin hinnaksi tulisi viikoittain 5 euroa. Sanomattakin ilmiselvää, niin että mitä aktiivisemmin poltat kessua, tätä edullisemmaksi sähkötupakkaan siirtyminen tulee. Onko sähkötupakka tupakkatuote? Ei.

Sähkötupakka ei sisällä lainkaan syöpäkäärylettä, elikkä kyseessä ei ole tupakkatuote, ainoastaan elektronisesti toimiva laite. Sähkötupakka onkin ollu viimeaikoina Valviran hampaissa sen tähden, niin että tämä näköisversioi ulkonäkönsä puolesta niin paljon syöpäkäärylettä. Kuinka vaarallista sähkötupakka onkin terveydelle? Sähkötupakka ei ole terveystuote, vain haitallisuutensa puolesta kaukana syöpäkääryleistä.

Sähkötupakka ei aiheuta oikean tupakan tavalla oikeaa savua, ainoastaan pelkkää vesihöyryä. Virallisia tutkimuksia ei olla vieläkään ehditty tehdä, vaan kokemukset kentältä osoittavat sähkötupakan auttavan polttamisen lopettamisessa. Automaattisesssa mallissa teidän ei tartte muuta kuin imeä suukappaleesta, sikäli laite aloittaa liuoksen höyrystämisen. Saanko käyttää sähkötupakkaa julkisissa sisätiloissa? Tämä vaihtelee reippaan merkittävästi.

Jotkut ravintoloitsijat ovat kieltäneet sähkötupakan käytön ravintoloissaan, että laitteen käyttäminen aiheuttaa pelkoa toisissa asiakkaissa. Sähkötupakan käyttäminen muistuttaa niin merkittävästi oikean savukkeiden polttamista, jotta tuotteen kanssa joutuu olla varovainen. Onnistuuko tupakoinnin sekä röökin lopettaminen sähkötupakan avulla? Tämä onkin täysin sinusta itsestäsi kiinni, mutta keinona se on eräs maailman tehokkaimmista.

13. kesäkuun 2013 · Kommentit pois päältä artikkelissa Sähkötupakka ei värjää hampaita · Categories: Sähkötupakka · Tags:

Sähkötupakka ei väritä hampaita tai tuota pahanhajuista hengitystä, mutta sisäänhengittäessäsi hengität vain vesihöyryä, joka onkin höystetty nikotiinilla ja monenlaisilla aromiaineilla. Se ei tämän lisäksi jätä pahaa hajua vaatteisiin vai kellasta huonekaluja, seiniä taikka verhoja, elikkä tämän käyttö sisätiloissa vai muiden kansalaisten lähettyvillä on harmitonta.

Sähkötupakkaa saattavat ostaa täysi-ikäiset ihmiset. Se ei ole tarkoitettu lapsille, raskaanoleville, diabeetikoille, astmaatikoille tai sydänsairauksista ja korkeasta verenpaineesta kärsiville. Yllä mainitun listan ulkopuolelta mainittakoon Joye eGo mikä onkin kasvattanut tasaisesti suosiotaan ja on jo ylivoimaisesti suosituin malli järeiden modien sekä peruslaitteiden välillä. eGo:n parhaimmillaan jopa 1000mAh akulla selviää ongelmitta kokonaisen päivän.

Laitteen koossa joutuu tässäpä jo hieman antamaan periksi, eGoa ei pysty enää millään sekoittamaan aitoon syöpäkäärylettä. Kokonsa puolesta tätä saattaisi verrata kookkaaseen sikariin. Lue siitä tietopaketit eGo:sta, nestetankillisesta eGo-T:stä ja eGo-C:stä missä atomisaattorin pystyy korjata edullisesti kokonaan uuden hankkimisen sijasta. Tämän tovin mahdollisesti paras valinta aloittelijalle peruskokoisista laitteista onkin nimenomaan ja juuri supermini luokkaan mahtuva Joye 510.

09. kesäkuun 2013 · Kommentit pois päältä artikkelissa E-savuke eli sähkötupakka · Categories: Sähkötupakka · Tags:

E-savukkeiden paikalle suunniteltu laatu on onneksi koko ajan parantumassa. Huomattava seikka onkin myös se että myyjät useimmiten eivät laita sivulleen tarkkaa mallinimeä vain ainoastaan esimerkiksi kokoluokkaan viittaavan nimen tai toisen hämmentävän, reippaan myyvän nimen. Tämä johtaa sen takia jotta vaikka myyjillä on vastaavia tuotteita sikäli kokemattoman ostajan on todella harmittava sitä katsoa, noin hintavertailukin hankaloittuu sekä tämä lieneekin ainakin osasyy mallimerkintöjen pihtaamiselle.

sähkötupakat voikin laittaa paremmuusjärjestykseen useilla eri perusteilla. Ulkonäkö on ensimmäinen ilmiselvä valintaperuste sekä toki 100% makukysymys. Kokoluokka onkin tärkeä ostopäätökseen vaikuttava tekijä ja siitä onkin lisätietoa tällä sivulla. Akkukesto vaihtelee mallien joskus hyvinkin merkittävästi ja tämä on hyvä ottaa huomioon jospa haluat kuljettaa e-savuketta mukanasi eivätkä virtapistokkeita taikka USB-portteja ole saatavilla.

Tavallisen tupakan korvikkeena e-savuketta käyttävälle tuntuma jonka syntyy suussa sekä kurkussa tapaisia sisäänvedettäessä onkin myös tärkeä. Sitä kutsun kurkkutuntumaksi. Toinen tähän hieman liittyvä kriteeri onkin kuinka merkittävästi ja kuinka lämmintä savun kaltaista e-savuke aiheuttaa, tämä tuntuu visuaalisuuden lisäksi kurkkutuntuman kovuuteen.

Sähkötupakka kaupataan yleensä ns. aloituspakkauksissa joissa varaosien ja lisälaitteiden osa vaihtelee valmistajan mukaisesti, kandee tosiaan nähdä niin että voi rahalleen vastinetta ja tarkistaa varaosien hinnat ennen laitteen ostoa. Yllä luetellut suosituimmat mallit on yleisesti hyväksi todettuja.

02. kesäkuun 2013 · Kommentit pois päältä artikkelissa Sähkötupakka lainsäädäntö · Categories: Sähkötupakka · Tags:

1.1.2012 voimaan tulleen lakimuutoksen päästä sähkötupakan ja nikotiinia sisältävien nestepatruunoiden tilaaminen itsensä käyttöön ulkomaisista ETA-alueella sijaitsevista nettikaupoista on edelleen 100% sallittua ja sallittua. Lakimuutos koski ainoastaan tupakan esillepanoa sekä markkinointia kotimaassa, mikä vaikuttaa myöskin sähkötupakan myymiseen suomalaisissa nettikaupoissa siten, jotta tuotekuvien sekä hintojen näyttäminen on kiellettyä.

Ulkomailla sijaitsevia nettikauppoja tämä ei luonnollisestikaan koske. Akku on päivänselvä tunnistaa mutta tämä on joka kerta laitteen suurin määrä. Akku ladataan ruuvaamalla se laturiin joka taas yhdistetään pistorasiaan. Akun päässä onkin LED-valo minkä on enimmäkseen latauksen kuluessa punainen sekä latauksen valmistuttua vihreä. silloin kun akku onkin ladattu voit liittää sen takia höyrystäjän sekä ampullin.

Syy suosioon on selvä. Sähkötupakka vaikuttaa tupakoinnilta, näyttää siltä, sekä tätä voi tupakoida ravintoloissa pidä sisällään. Tämä ei tuota syöpää, eikä haittavaikutuksia ympärillä olevia. Eriäviäkin näkemykisä on tosin kerrottu. Sähkötupakkaa onkin 100% sallittua ”polttaa” paikoissa joissa perinteinen tupakointi onkin kielletty että nämä eivät sisällä suinkaan kessua.

29. toukokuun 2013 · Kommentit pois päältä artikkelissa Sähkötupakka vs. tavallinen tupakka · Categories: Sähkötupakka · Tags:

Tupakka korvataan liuoksella joka muutetaan höyryksi lämmittämällä. Ei aiheuta tuhansia aineita mitä tupakansavussa on eikä altista toisia passiiviselle tupakoinnille. Lain mukaisesti käyttäminen on vaikka sallittua periaatteessa joissa ainoastaan. Yleisimmät sähkötupakat koostuvat kolmesta osasta. Akku on sähkötupakan suurin osa ja tämän tehtävänä onkin tuottaa energia jota tarvitaan nesteen höyrystämiseksi.

Akunkesto vaihtelee huomattavan huomattavasti eri mallien välillä, vaan yleensä ottaen akun lataus kestää mallista ja käyttämisestä riippuen muutamista tunneista moniin päiviin. Akku ladataan siten, niin että irrotat akun muista osista ja kiinnität tän laturiin hieman kuten kännykän laittaisit lataukseen. Hyvänä vinkkinä saatetaan mainita, jotta akkuja kannattaa hommata minimissään 2 kappaletta, että voit käyttää sähkötupakkaa myöskin silloin kun eräs akku on latauksessa.

Sähkötupakka tosiaan toimii ”yllättäen” sähköllä. Yksi patteri voi kestää mallista ja käytön määrästä riippuen useista tunneista yleensä useisiin päiviin. Lataus tapahtuu irrottamalla patteri muista osista ja kiinnittämällä se laturiin. Lataus kestää yleensä muutamia tunteja eli onkin hyvä hommata akkuja useampia jottei tule hätä latauksen kuluessa.

26. toukokuun 2013 · Kommentit pois päältä artikkelissa Sähkötupakka ei vieläkään ole kielletty · Categories: Sähkötupakka · Tags:

Vaikka periaatteessa kaikkihan täällä halutaan kieltää, sähkötupakka ei ole vielä kielletty.

Tuote ei pidä sisällään suurinta osaa röökin haitallisista aineista, vaan tämäkään ei tarkoita, ettei esimerkiksi nikotiini ois hyvinvoinnille haitaksi. Useat merkit sisällään pitävät myös ylikuumenemisen eston, tällöin sähkötupakka sammuu jospa tätä imee liian pitkään sekä hartaasti. Tällä estetään sähkötupakan rikkoutuminen. Litiumakku on yllättävän monimutkainen ja sisältää elektroniikkaa. Elektroniikan tarkoitus onkin suojata akkua sekä jos suojaus pettää, voikin akku räjähtää.

Tämä on tämä syy, miten saattaa olla ollaan lukeneet räjähtävistä kännyköistä ja niiden valmistajista, mitkä vakuuttavat, jotta niiden valtuuttamillaan akuilla kyseistä ongelmaa ei oo. Sähkötupakkakin onkin jo saanut ensimmäisen tapaturman uhrinsa, kun patteri räjähti käyttäjän kasvoille. Kuten kaikissa akuissa sekä paristoissakin, vaihtelee litium-akun jännite riippuen latauksen määrästä. Esimerkiksi suosimaani Bud tank -höyrystintä kaupataan 3 sekä 2,2 – 2,4 Ohmisena.

Sähkötupakka on vaihtoehto, joka läpi saat joutuu kaikki röökaamisen hyvät puolet vaan kuluttua eroon kaikista polttamisen haitoista. Sähkötupakka näköisversioi ulkonäöltään täysin todellista syöpäkäärylettä, sekä sen käyttö emuloi valitsemastasi laitteesta riippuen savukkeiden, piipun vai sikarin polttoa, vaan 100% vailla normaalin savukkeiden tuhansia hyvinvoinnille hengenvaarallisia yhdisteitä.