03. toukokuun 2015 · Kommentit pois päältä artikkelissa Takkeja netistä · Categories: Takki · Tags:

Likomärkä ulkoilija tirisi omassa liemessään. Jokainen pystyy löytää oman tyylinsä kevättarjonnasta. Mikälie neljänkympin kriisi tämäkin. Voipi tosiaan olla, että nämä jäävät Suomen ainoiksi kappaleiksi. Skandinaavinen sekä klassinen duffeli on suoralinjainen malli, mitä koristavat kivat yksityiskohdat.Erikoiset soljet ja isot taskut tekevät klassisesta takista mieleenpainuvan.

Näytöskuvien muuttaminen arkipukeutumiseen pystyy vaikka välillä tuntua hankalalta. Tämä – takit.fi/ – päällään saattaa olla oma omaan, se korostaa, ei syö. Vai unohtiko malli näytöksessä pöksyt pukuhuoneeseen? Korosta kapeeta alaosaa runsailla muodoilla. Tykästyi silti käynnissä olevan talvena ostamaani Vilan beigeen toppatakkiin, mitä tulen käyttämään tänäkin talvena.

Takki

Myös sikäli sanotut pillerilaukut tekee paluuta. Vatsa ja rintakehä kastuivat normisti ensimmäisinä. Eskarilaisen mielestä takki on mukava, jahka siinä ei ole huppua ja lähes ärsyttävyyteen asti omista vaatteistaan tarkan kuopuksen mielestä takki on vain sikäli sikamagee. Hakkeja, aukileikkauksia, saumojen aukisilittämisiä, ahkeraa tikinpituuden ja paininjalan puristuksen säätämistä.

Onneksi tiedän sävyn olevan olemassa kun semmoisia vaatteita muuten omistan 🙂 Olen huomannut, että nyt neljänkympin korvilla musta sävy alkaa näyttämään vähän kovalta, ainakin kasvoja vasten. http://www.takit.fi. Takissa on myöskin hihat, mitkä suojaavat käsivarsia. Esimerkiksi lasku-varjokangas onkin helppohoitoinen myöskin käytössä, mutta takin voi pyyhkäistä kevyesti puhtaaksi kostealla liinalla. Lisäksi myöskin perinteisemmät denimvaatteet nykyaikaistuvat farkkupesujen vaihtuessa jollain tavalla digitaalisempaan aikaan.

Mutta ainakin tuntui olevan jo hyvä valikoima irtokauluksia. Tuulettuvuuden puolesta jeesaa, jospa takissa on avattavia hiha- vai kainaloaukkoja. Alkuaan takin värinä käytettiin oliivinvihreää, sillä käsitettiin olevan napit sekä välillä myöskin kovaksi tehty kaulus.

Takki

Takkejahan ei voikin tällaisen takkiaddiktin mielestä olla koskaan liikaa! Jos nykyään jotakin saattaisi toivoa, tämä olisivat varmastikin tummansininen Parajumpers-untuvatakki ja lämpimpi kamelinvärinen villakangastakki. Päällystakin väri vaihtelee, juhlapuvun kanssa tämä on musta, tummanharmaa tai tummansininen.

Silloin toivoilee, niin että siitä onkin pitkäaikainen ilo ja tämä imartelee käyttäjän vartaloa. Miesten muodista inspiraation saaneesta takkivalikoimasta löytyy sekä maalaisromanttisia jakkuja niin että nuorekkaita oversize-mallisia päällystakkeja, kuin kipparitakki. Vielä 70-luvulla kankaat sekä vaatteet tehtiin kestämään, kunnes halpatuotanto alkoi yleistyä.

Hankkimalla kuitenkin yhden trendiä mukailevan vaatteen taikka asusteen, pystyy omankin tyylin päivittää ajankohtaiseksi. Tämä ei vie liikaa huomiota, ei hautaa alleen tai hyppää silmille. Kuvatessani mieleen tulvi tämä musiikki, mitä siinä kuuntelimme, jota mieheni minulle toi. Takissa onkin myöskin irrotettava huppu, missä on nätti ruutukangasvuori.

Laadukas materiaali, viimeistelty työ, kuten laadukas vuori sekä saumojen kanttaukset sekä yksityiskohdat, kuin taskut, kaulukset ja rypytykset, nostavat takin hintaa. Dior leikkasi berberistä kaulukset pois ja korosti vajaamittaisilla hihoilla naisellista linjaa. Vaikutteet tyyliin otetaan etnisistä kulttuureista sekä varsinkin villistä lännestä.

07. toukokuun 2014 · Kommentit pois päältä artikkelissa Takki · Categories: Takki netissä · Tags:

Ferrarinpunaisen ulsterin juju on ohut nahkavyö. Eikä tämä ollut kalliskaan. – takit.fi – . Takin tilaaminen onkin kyllä aina yhtä pain in the ass. Mallineule siis helmineuletta ja ainaoikeaa. Vatsa ja rintakehä kastuivat normisti ensimmäisinä. Kuvatessani mieleen tulvi se musiikki, jota siinä kuuntelimme, mitä mieheni minulle toi. Laadukkaan rotsin tunnistaa huolitelluista yksityiskohdista.

Tällä tavalla toisin sanoen pystyy erottaa hyvät poikaystävät pahoista. : www.takit.fi/ : . Takki ei oo koskaan ollu mikään varsinainen ykkössuosikki. Berghaus puolestaan hengitti kovin ja sen työn jälki oli laadukasta. Onko ostoslistallasi nykyaikainen kevättakki? Puntaroitko, ostaisitko vanhanaikaisen trenssin, laadukkaan nahkatakin tai tyylikkään bleiserin? Meitsit kokosi kevään ihanimmat takit. Kaipaatko naisellisia linjoja tai ehkäpä väljempää, maskuliinista tyyliä? Valitse yllesi joko perinteinen villakangastakki, jonka käy kaikille naiselle, tai uskalla testata rohkeampia takkimalleja.

Takit netistä

Voipi tosiaan olla, että nämä jäävät Suomen ainoiksi kappaleiksi. Oon touhunnut tässä koko illan ja kattonut leffaa poikien kanssa, en saanut mitenkään unta kun unirytmin onkin niin sekaisin kun olla ja saattaa. Muita takkimalleja ovat muun muassa poolotakki (polo coat), tikkitakki, trenssi, caraceni ja vahakangastakki. Tämänhetkinen väljiä cocoon- sekä boyfriend -mallisia palttoita edistävä takkimuoti kolahtaa nykyään kyllä täällä päässä aika täysillä. Sunnuntaina lämpötila oli +13 ja sadekuuroja saatiin vuorokauden kuluessa monia.

( http://www.takit.fi/) >Takkeja netissä

Tuolloin takki oli kamelin värinen ja sen kiinnityksenä käytettiin neljää puista kiristintä. Kaupunkikäyttöön sopivat turkit tulevat myös tänä vuonna, sekä kuulin huhua vaateliikkeessä työskentelevältä ystävältäni, että alpakan karva onkin tänä vuonna SE materiaali. – Tänään uskotaan lisää asiakkaan itsensä yksilöllisyyteen, haluun ja tyyliin pukeutua, Hän arvioi.

En aivan oikeastaan tiedä mitä mieltä siitä olisi. Tyylitietotoimisto etsi suosituilta katutyylisivustoilta esimerkkejä ’oversized’ trendin toteutukseen! Mikäli tyyli tuntuu ensin vähän pelottavalta, pystyy mallia etsiä yläkulman tummanpuhuvalta tyylitaiturilta. Lanka onkin vähän tweed. Villakangastakki muhkealla karvakauluksella? Poltetun oranssin värissä? Toisaalta hieman vaaleampikin versio olisivat aika poikaa, ainakin tuo Topshopin 60-luvun henkinen kaulukseton söpöläinen joka kyseisen kaupan sivustolla määritellään sienen väriseksi.