17. heinäkuun 2015 · Kommentit pois päältä artikkelissa Takki · Categories: Takki netissä · Tags:

Syksyn takkivalikoimissa nähdäänkin huomattavasti varmoja kuoseja ja eloisia värejä. Se onkin löysä sekä ulottuu polvien alapuolelle. Mutta ainakin tuntui olevan jo hyvä valikoima irtokauluksia. Trenssi, myös trenchcoat (alkuperäisen valmistajan nimen mukaan myös burberry, berberi tai arkikielessä perperi) on paksusta puuvillakankaasta, popliinista (popliinitakki), gabardiinista, villasta taikka nahasta valmistettu polvipituinen tai pitempi päällystakki.

Takit www.takit.fi netistä

Naisille ja miehille onkin tästä takista omat versionsa. eksä ja takit ei itsenikään mielestäni kuulu suinkaan yhteen, vaan sikäli vaan Suomen ilmasto on tehnyt meille taas tepposensa ja ainakin täällä Tampereen suunnalla takeille onkin ollut enemmän käyttöä kuin t-paidoille sekä shortseille. Mun vanha musta villakangastakki onkin palvellut mua lähemmäs kymmenen vuotta, eli oli mahdollisesti jo aikakin ostaa tilalle tilalle suunniteltu asia.

Takki

Oi olisipa itsellä aidot nahkahousut! Elokuun lämpimät päivät sallivat nykyään keveisiin kesävaatteisiin verhoutumisen, mutta hiljalleen saapuvan viileämmän vuodeajan muotiuutuudet valloittavat jo myymälöiden hyllyjä. Joskus viime talvena sain hankittua meille Familonin tyynyt ja ollaan oltu niihin tosi tyytyväisiä.

Kenties isoin takkitrendi tulee vaikka olemaan viittamainen taikka ponchomainen merkittävä sekä mukava villakangastakki. Kaikki käsitettiin olevan NIIN vintagea sekä NIIN heritagea että modernia sekä urbaania hirvitti. Vetoketjukiinnitys onkin myös harkitsemisenarvoinen taskut: näyttävät taskut ylös sekä huomaamattomat, lihottamattomat taskut takin alaosaan Päärynävartaloinen välttää takin valinnassa kapealinjaiset takit, jotta lantio on leveä jospa lantio onkin hyvin leveä, lantion yläpuolelle jäävä takkimalli pullauttaa lantion esille poikkiraidat ja ruudut lantiolla alhaalta pussimaiset vai leveät hihat hihojen kiristysnauhat, rusetit yms.

Takit netistä

Yksi kaapista löytyykin, mutta tämä ei oo ollut millään tavalla ahkerassa käytännössä.. / takit.fi/ / . Takki on tosi ihana takaa. Maison Martin Margiela toi käytännöllisen kaavun myös kesämallistoon. Ostin takin Pariisista keväällä 1997.