16. huhtikuun 2015 · Kommentit pois päältä artikkelissa Vihreä kahvi vastauksia · Categories: Vihreä Kahvi · Tags:

Green Coffee suosio onkin alkanut siitä, jahka asiantuntijat Scrantonin yliopistosta julkistivat tutkimustuloksia, minkä mukaisesti ihmiset, mitkä käyttivät vihreää kahvia sisältävää ravintolisää, pudottivat noin 7 kg 22 viikossa. Sen sijaan kahvipavut kuivataan,kunnes kahvipensaan hedelmä kuivuu ja aukeaa.

Laihduttajalle vihreä kahvi

Kahvipavut kuivataan paahtamisen sijaan auringon lämmössä. Terveellinen, kevyt aamiainen tasapainottaa verensokeria sekä päivän toisia aterioita. Vihreä Kahvi –kapselin toiset vaikuttavat ainesosat ovatkin lingzhi, ruusunmarja ja soija. Juo yksi kupillinen vihreää kahvia jonka aamu, näin 15 minuuttia ennen aamiaista. Pavuista määrä onkin paahtamattomia, jolloin niissä säilyy kahvin luontaisia hyviä ominaisuuksia, kuin antioksidantteja.

Muista juoda tarpeeksi liuosta vuorokauden mittaan (1.5 l). Kirsi listasi tyypillisen humpuukituotteen piirteet, sekä huomasimme, jotta kahvipapu-kapselit solahtavat kriteereihin yllättävän reippaan. Kun vihreää kahvia kulutettiin enemmän, myös paino laski enemmän.

Päinvastoin. Pidin ruokavalioni ennallaan, mutta vihreän kahvin luvattiin laihduttavan vailla ruokavalion muuttamista. Syö päivällä kevyt lounas ja vältä turhaa rasvaa ja sokeria. Ne eivät sisällä mitään keinotekoisia aineita, ne ovat luonnollisia ja turvallisia hyvinvoinnille.

Sen ansiosta elimistö käyttää kehoon kertynyttä rasvakudosta.Ravintolisävalmisteen säännöllinen käyttö jelppii vähentämään rasvakudosta 15-30%. Kontrolloiduissa kliinisissä tutkimuksissa tutkijat vahvistivat uusien kapselien tehokkuuden sekä löysivät, jota tuottaa niin äärimmäisen nopeaa laihduttamista. Mahalaukkusi kutistuu kohta sekä tulet kylläiseksi pienemmästä määrästä. Suositeltu päiväannos tuotteita yhdistettäessä eräs annospussi vihreää kahvia sekä yksi Vihreä Kahvi –kapseli.

Vihreä Kahvi

Suositeltua päiväannosta ei tule ylittää. Bikinit on ehtineet kesän aikana puristua pieniksi, sekä töihin ja ruodulliseen rytmiin on palattava. Jos paino putoaa, siitä kuuluu täysi kunnia itselle. Vihreä kahvi kuulemma kiihdyttää aineenvaihduntaa, vähentää näläntunnetta sekä voi painon putoamaan jopa 5-10 kg kuukaudessa. Jos Xenical kuurin kuluessa syö runsasrasvaista ruokaa, voi hirveän rasvaripulin.

Monet, jotka eivät ees juo yleensä ottaen kahvia, tykkää siitä, koska tämä onkin kevyesti juotavaa ja pehmeää. Ravintolisävalmiste täydentää erinomaisesti aktiivista ja terveellista elämäntapaa.