03. lokakuun 2014 · Kommentit pois päältä artikkelissa Suomessa on pelattu sulkapalloa kauan. · Categories: Sulkapallot · Tags:

Vaikka muovipallojen tuotekehitykseen on käytettyvaltavia summia rahaa, aitosulkaisten pallojen lento-ominaisuudet, erityisesti hidastuvuus, on merkittävästi paremmat kuin muovisella pallolla. Sulkapallo on mailapeli, jota pelaa vastakkain 2 pelaajaa (kaksinpeli) taikka kaksi paria (nelinpeli). Yleensä jospa ei tiedä, mitä nopeutta täytyisi käyttää,kannattaa valita nopeampi pallo, että aitosulkapallonnopeutta voidaan jonkin verran hidastaa taivuttamallasulkien kärkiä varovasti ulospäin vailla, niin että lento-omi-naisuudet tästä nimenomaan kärsivät.Esimerkkejä muovi/sulkaistenpallojen hinnoistaMuovipallot maksavat noin 10–16 euroa puoli tusinaa.Aitosulkaisten pallojen hinnat vaihtelevat noin 10 euros-ta 25 euroon tusinalta.

Li-Ning sulkapallot

Pelissä tulee yhtäjaksoisesti tilanteita, mitä ei voi olla nauramatta. Jäntti voitti aktiiviurallaan Suomen mestaruuden kahdeksan kertaa, mistä seitsemän peräkkäin vuosina 1987-1993. Esteettisesti kiehtovaa. Vanhanaikaisempaa rakennetta – alumiininen kehys ja hiilikuituinen varsi – käytetään yhä kaikkein halvimmissa mailoissa, ja sellaiset on normisti painavampia, harvoin alle 100 grammaa. Mitä eroamuovipallolla jasulkaisella pallolla on? Kuten jo nimi kertoo, muovipallot tuotetaan synteettisestä muovista.

Sulkapallo on kotoisin Muualta
Sulkapallo vaatii peliälyä ja hyvää liikkumista, tämän jälkeen tuolla mailalla saavutetaan mahdollisesti jotain. Miten palloja on hyvä säilyttää? Aitosulkaiset pallot säilyvät parhaiten auringonvalolta suojattuna kosteassa ja viileässä tilassa. Wilsonin sulkaisiin palloihin en ollu oikein tyytyväinen vain voihan se olla jotta sattui huono erä palloja. Nelinpeliä, missä parin muodostaa mies ja nainen, kutsutaan sekanelinpeliksi.

Aitosulkaisella pallolla tämä yleensä ottaen merkitsee, jotta eräs tai useampi sulka onkin mennyt poikki. Eipä tuo pelaaminen usein mailasta kiinni tosiaan tipu. Ensimmäiset SM-kisat pelattiin jo vuonna 1955. Harrastajalle jänteiden merkitys pelisuoritukseen onkin vähäisempi, sekä harrastamailoissa onkin suositeltavaa käyttää hieman paksumpaa ja kestävämpää jännettä kireydellä 9–12 kg.

Weckström) ja Ville Lång, minkä teki historiaa voittamalla kaksi ottelua sekä selviämällä 16. Koska vastustajaa pyritään liikuttamaan, käytetään kaksinpelissä paljon iskulyöntejä sekä drop-lyöntejä. Suomessa on pelattu sulkapalloa vuodesta 1944 alkaen. Joukkuelajit eivät pärjää tässä siis vertailussa, kuitenkin esimerkiksi jääkiekossa, jalkapallossa, jääpallossa, salibandyssa, pesäpallossa ja irlantilaisessa nurmipallossa täten hurlingissa pelivälineen vauhti voi nousta todella kovaksi.

Babolat sulkapallot

Jänteiden kireys kilpapelaajilla vaihtelee noin 10 kilogrammasta huippupelaajien joka kerta yli 15 kilogrammaan. (Ikään kuin pakottaa nostamaan kuntoa.) Sulkapallon  fyysinen rasittavuus vanhentuu mitä paremmaksi lajissa kehittyy. Ateenassa 2004 olivat mukana Anu Weckström, Kasperi Salo sekä Antti Viitikko. Alusta on parhaimmillaan joko erityisesti lajia varten valmistettu muovimatto tai hyvä joustoparketti. niin huomaatte niin että maila hajoaa, kun vähänkin kovempaa lyö, sekä siirrytte varmaan ostamaan toimivampia versioita.

Sulkapallossa käytetään mailaa, mikä lyöntiosa muodostuu tiukaksi jännitetystä internetistä.