15. kesäkuun 2015 · Kommentit pois päältä artikkelissa Talvitakit · Categories: Talvitakki · Tags:

Kohta rupee olla talvitakkikausi käsillä. Sukupuolten väliset erot tulevat myöskin hyvin esiin, kun kysymys on talvivaatteista. Käytännöllisyyden ei tartte mennä tyylin edelle tämän lisäksi talvitakkien suhteen, sillä valikoimastamme löytyy toinen toistaan tyylikkäämpiä sekä superlämpimiä talvitakkeja.

Talvitakit

Musta ja kameli ovatkin klassisia värejä, minkä vierellä nähdään nyt myös sinapinkeltaista sekä ruosteenruskeaa. Olkoonkin kauden trendiväri, toivoo kaiken skarppaavaa, mustaa talvipalttoota. Mikäs sen mukavampaa, että täällä tykätään takeista – periaatteessa. Talvitakki on aivan ehdoton hankinta Suomessa. A-linjainen ruutukuosinen päällystakki onkin pirteä valinta ainaisen mustan syys- sekä talvitakin sijasta.

Talvitakki netissä

Eli käytössä yksi molempia. Villakangastakistani olenkin hyvinkin paljon tykännyt sekä se on ollu runsaassa käytössä tästä alkaen jahka se hommasin. Villakangastakit sopivat parhaimmin vähemmän vaativiin olosuhteisiin. Suomen armeijan talviharjoitus rupee. Kylmiin olosuhteisiin sopivia takkeja on monenlaisia, vaan enimmäkseen he jaetaan villakangastakkeihin ja toppatakkeihin. -50 °C : Suomalaiset vuokraavat videoelokuvia ja pysyttelevät pidä sisällään.

Kaapissa mulla onkin oikeastaan niiden lisäksi musta toppitakki pitkän mallinen, mikä on mukava vetäistä päälle milloin ainoastaan, mutta en oikein viihdy sillä mutta se onkin aika muodoton. Tätä on tässä siis jo varsinkin viimeiset muutama vuotta metsästetty nimenomaan nykyään ajankohtaisen mallin mukaisia villakangastakkeja, vain siihen asti ne ovatkin ainakin Suomen putiikkien valikoimissa melkeinpä loistaneet poissaolollaan…Joten miksi onkin näin, oi MIKSI juuri NYT se täydellisten talvipalttoiden esiinmarssi, kun pakottavaa tarvetta uusille takkihankinnoille ei edes tulevalle talvelle välttämättä olisivat.

se on punainen. Ajattelin vaikka uhrata tän verran rahaa uuteen talvitakkiin, mikä tosiaankin onkin tarpeen. Oh dear. Kesällä en takkia käytä lainkaan ja toiset kaudet vedän mieluusti samoilla vanhoilla. Kyllähän tuolta kaapista löytyy myös laskettelutakkia, sun muita ulkoiluvaatteita, vaan noita nykyisin en laskenut siihen yhtälöön. Paljon ulkoilua harrastava arvostaa tätä, niin että tekniset materiaalit kestävät tuulta sekä kosteutta, täytteet lämmittävät ja takin voikin pestä.

Talvitakkien merkit ovat vuosia pysyneet klassisina. Tänä talvena muodikkaat toppamateriaalit ovat metallinhohtoisia sekä mallit naisellisia. Sitä seurasi todellinen rakkaustakki, musta-valkoinen kalanruotokuvioinen naisellinen takki, jota rakastin sikäli huomattavasti, niin että käytin tämän rikki.